Uutta 

Freya sormus

 

18K valko- ja keltakultaa, koristekaiverrettu

0.39ct ruusuhiottu timantti

4kpl 1,5-1,55mm TW/VS briljanttihiottua timanttia, yht. 0,0544ct

16kpl 1,0mm TW/VS briljanttihiottua timanttia, yht. 0,0672ct

 

Keskikesän juhla on yksi vanhimpia juhlia jota vieläkin vietetään ja on suosittu vihkipäivä. Kautta aikojen ovat ihmiset pohjoisessa juhlineet kesän pisintä päivää ja lyhyintä yötä tulilla ja kukilla hedelmällisyyden ja uudelleensyntymisen merkeiksi. Juhannusyö on vuoden lyhyin ja valoisin, mystinen ja täynnä unelmia ja romantiikkaa. Freya on pohjoismaisessa mytologiassa kauneuden, rakkauden ja hedelmällisyyden jumalatar, ja myös häiden suojelija. 

Tämän vuoden “Juhlasta juhlaan” teema on todella innostava. Halusin luoda ajattoman koristekaiverretun timanttisormuksen joka kuvastaa sekä ikivanhoja perinteitä että meidän ajan kesäjuhlia. Myytit ja juhannusjuhlat antoivat minulle inspiraatiota kultaisen Freya sormukseen, jonka timantit ja kukka- ja kasviornamenttikaiverrukset symboloivat sekä vanhoja että uusia juhla- ja juhannusperinteitä. 

Kilpailun säännöissä mainittiin tuomariston arvioivan sekä sormuksen tarinaa, estetiikkaa että käytettävyyttä; Freya on valmistettu käsityönä loistamaan ja kestämään juhlasta juhlaan.

Korkea Veisu

 

Uusi sormus - "Song of Songs" (Korkea Veisu)Käsin kaiverrettu teksti on Raamatusta, Korkea Veisu 8:6-7 

© 2017 Atelier Eklöf.

Website development and photos: Irene Sema  

Yrjönkatu 32 Georgsgatan Helsinki 00100 Helsingfors

  +358-9-6949774  ateliereklof@gmail.com

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean