Helmikorut 

Tehdään mielellämme helmikoruja, sekä helminauhoina että yhdistettynä korukivihelmiin, hopeaan tai kultaan. Meiltä löytyy Tahiti-, Akoya-, Etelämeren-, Keshi- ja makeanveden helmiä, ja voimme myös tilata kaikenlaisia helmiä.

Akoyahelmi on klassinen, suolaveden, viljelty, alun perin japanilainen helmi. Muoto on pyöreä tai hieman barokki ja koko 2-9mm, värit vivahtaa valkoisesta rosaan, sinivihreään tai kermanväriseen.

Keshihelmet saadaan monenlaisista ostereista, on puhdas helmiäinen ja hyvin lähellä luonnon helmiä. Myös isoja Tahiti- ja Etelämeren helmiostereita tuottavat Keshi.

Tahitihelmet löytyy Ranskan Polynesiasta Eteläisessä Tyynimeressä, ja on ainoa luonnollisesti musta helmi. Värit ovat vaalean hopean-harmaasta mustaan ja voi vivahtaa eri väreihin. Tahitin helmiä löytyy monenlaisia muotoja; barokki, helmiä joilla on viivoja, täydellisiä pisaroita ja pyöreitä, ja ovat maailman suurimpia helmiä, 8-20mm.

 

Makeanveden helmiä viljellään eniten Kiinassa, ja löytyy monenlaisissa muodoissa ja kokoissa. Erilaisia valkoisia, vaaleanpunaisia ja pastellinvärejä ovat luonnollisia, mutta makeanveden helmiä värjätään myös.

Etelämeren helmiostereita tuottavat valkoisia, hopeanvalkoisia, roosaan ja kermaan vivahtavia sekä kullanvärisiä helmiä. Muodot voivat olla barokki, nappi, pisara tai pyöreitä, ja koko 9-20mm.

© 2017 Atelier Eklöf.

Website development and photos: Irene Sema  

Yrjönkatu 32 Georgsgatan Helsinki 00100 Helsingfors

  +358-9-6949774  ateliereklof@gmail.com

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean