Helmikorut 

Tehdään mielellämme helmikoruja, sekä helminauhoina että yhdistettynä korukivihelmiin, hopeaan tai kultaan. Meiltä löytyy Tahiti-, Akoya-, Etelämeren-, Keshi- ja makeanveden helmiä, ja voimme myös tilata kaikenlaisia helmiä.

Tahitihelmet löytyy Ranskan Polynesiasta Eteläisessä Tyynimeressä, ja on ainoa luonnollisesti musta helmi. Värit ovat vaalean hopean-harmaasta mustaan ja voi vivahtaa eri väreihin. Tahitin helmiä löytyy monenlaisia muotoja; barokki, helmiä joilla on viivoja, täydellisiä pisaroita ja pyöreitä, ja ovat maailman suurimpia helmiä, 8-20mm.

Etelämeren helmiostereita tuottavat valkoisia, hopeanvalkoisia, roosaan ja kermaan vivahtavia sekä kullanvärisiä helmiä. Muodot voivat olla barokki, nappi, pisara tai pyöreitä, ja koko 9-20mm.

Keshihelmet saadaan monenlaisista ostereista, on puhdas helmiäinen ja hyvin lähellä luonnon helmiä. Myös isoja Tahiti- ja Etelämeren helmiostereita tuottavat Keshi.

Akoyahelmi on klassinen, suolaveden, viljelty, alun perin japanilainen helmi. Muoto on pyöreä tai hieman barokki ja koko 2-9mm, värit vivahtaa valkoisesta rosaan, sinivihreään tai kermanväriseen.

1/21

 

Makeanveden helmiä viljellään eniten Kiinassa, ja löytyy monenlaisissa muodoissa ja kokoissa. Erilaisia valkoisia, vaaleanpunaisia ja pastellinvärejä ovat luonnollisia, mutta makeanveden helmiä värjätään myös.

1/7

Yrjönkatu 32 Georgsgatan Helsinki 00100 Helsingfors

  +358-9-6949774  ateliereklof@gmail.com

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean

© 2017 Atelier Eklöf.

Website development and photos: Irene Sema