top of page

Unelmistasi totta!

Jos sinulla on mielessäsi tietynlainen koru, autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmasi. Ensin koru luodaan luonnokseksi paperille, ja sen jälkeen voimme valmistaa sen sinulle. 

 

 

 Koruja tilaustyönä 

Suuri osa koruistamme tehdään tilaustyönä.

Timanttikorusetti

Asiakkaamme tilasi kokonaisen timanttikorusetin: korvakorut, riipuksen ja rannekorun.

 

Eksklusiiviset korut >> 

Timanttisormuksia

Meiltä tilataan usein timanttisormuksia. Sormuksen suunnittelutyö aloitetaan sillä, että kartoitetaan minkälainen sormus asiakkaalla on mielessään. Tämän jälkeen selvitetään mahdollisen budjetin mukainen upein lopputulos. Uuden sormuksen toteutuksessa on myös mahdollista käyttää asiakkaalla jo olemassa olevia omia jalokiviä.

Kaiverrukset >>

Sinettisormukset vaakunalla ovat tyypillinen tilaustyö kaiverrusasiakkaalta, samoin kun vihkisormukset joissa teksti, päivämäärä tai koristukset on kaiverrettu sormuksen ulkopinnalle.

 

Lue lisää käsinkaiverruksista >>

Koruja toivomuksiesi mukaan

Timanttien lisäksi, käytämme koruissamme muitakin jalokiviä; esimerkiksi safiireja ja turmaliineja. Ja tietysti kaikenlaisia viljeltyjä helmiä.

 

Jos sinulla on kaulakoru, jota rakastat, voimme valmistaa siihen sopivat korvakorut. Tai voimme tehdä vanhasta aarteestasi kokonaan uuden korun.

 

Vanha helmikaulanauha voidaan uudistaa uudeksi, raikkaaksi ja moderniksi käyttämällä hopea tai kultavaijeria, tai yhdistämällä vanhoja helmiä toisiin värikkäisiin helmiin valintasi mukaan.

 

Näin voit tilata >> 

Erilaisia timantteja!

 

Meiltä löydät uniikkeja, värillisiä ja erikoisesti hiottuja timantteja, Sinulle joka haluat jotain persoonallista joka on Sinua varten suunniteltu ja valmistettu

bottom of page