top of page

 Freya kokoelma 

Freya_AE.jpg
FreyjaE_1200.jpg
qvq5afCI_w.jpg
Freya_necklace_AE.jpg

 

Keskikesän juhla on yksi vanhimpia juhlia jota vieläkin vietetään ja on suosittu vihkipäivä. Kautta aikojen ovat ihmiset pohjoisessa juhlineet kesän pisintä päivää ja lyhyintä yötä tulilla ja kukilla hedelmällisyyden ja uudelleensyntymisen merkeiksi. Juhannusyö on vuoden lyhyin ja valoisin, mystinen ja täynnä unelmia ja romantiikkaa. Freya on pohjoismaisessa mytologiassa kauneuden, rakkauden ja hedelmällisyyden jumalatar, ja myös häiden suojelija.

 

Vuoden Kaunein Sormus 2019 “Juhlasta juhlaan” teema oli todella innostava. Halusin luoda ajattoman koristekaiverretun timanttisormuksen joka kuvastaa sekä ikivanhoja perinteitä että meidän ajan kesäjuhlia. Myytit ja juhannusjuhlat antoivat minulle inspiraatiota kultaisen Freya sormukseen, jonka timantit ja kukka- ja kasviornamenttikaiverrukset symboloivat sekä vanhoja että uusia juhla- ja juhannusperinteitä. 

Meidän Freya kokoelmaan kuuluu nyt myös korvakorut ja kaulakoru, ja lisää on tulossa. Freya on valmistettu käsityönä loistamaan ja kestämään juhlasta juhlaan, ja on nyt myös yksi finalisteistä Vuoden koru 2021 kilpailussa!

Freyjai.jpg

Freya sormus

 

18K valko- ja keltakultaa, koristekaiverrettu

0.44ct ruusuhiottu timantti

4kpl 1,5-1,55mm TW/VS briljanttihiottua timanttia, yht. 0,0544ct

16kpl 1,0mm TW/VS briljanttihiottua timanttia, yht. 0,0672ct

Freya sormus 0,91ct samppanjanvärisellä briljanttihiotulla timantilla

Freya.jpg
Freyja_best_2.jpg
Freyja_best_i.jpg
Freya_i.jpg

Freya on saanut rinnalleen Vanaheim sormuksen joka sopii sekä naisille että miehille Se on saanut inspiraation skandinaavisesta mytologiasta niin kuin Freyakin, ja on tietysti valmistettu käsityönä ja koristekaiverrettu.

 

Materiaali on 18K keltakultaa jossa on 2% platinaa antamassa seokselle sitkeyttä ja tuomassa eksotiikkaa

F_ring_100.jpg
Vanaheim_100.jpg
Freya_p2_100.jpg
Freya_b_p_100.jpg
Freya_braselet_100.jpg
bottom of page