top of page

Luonto 

Anemone

Tyttäremme Elin Eklöf on suunnitellut Anemone-kokoelman, joka koostuu hopea- ja kultakukista erilaisilla jalokivillä. Kukkia on kahta eri kokoa ja sarjassa on sormuksia, riipuksia, rannekoruja ja korvakoruja. Teemme myös uniikkeja Anemone-koruja.

Lumikello

Tämä kevään ensimmäinen, valkoinen kukka toimi Lumikello-kokoelman inspiraationa. Hopeiset helmi- korvakorut, -riipukset ja -sormukset voi myös tilata kultaisena.

Aster

Aster-korvakorut, myös kukanmuotoiset, tehdään 18K valko- tai keltakullasta ja niihin on istutettu erivärisiä jalokiviä ja helmiä.

Lumihiutale

Lumihiutale-kokoelmassa on riipuksia ja korvakoruja joko tapeilla tai koukuilla. Ne voivat olla kiiltäviä tai koristekaiverrettuja. Jotkut uniikit lumihiutaleet on tehty hopeasta tai kullasta ja timanteista.

Metsä

Luonto on aina ollut meille suuri inspiraation lähde korujen suunnittelussa. Metsän kauneus, meri ja vuoret sekä kukat, kasvit ja eläimet löytyvät sekä kokoelmissa että uniikeissa koruissa.

Makeat Marjat

 

Yhdistämme helmiä, turmaliineja, safiireja, granaatteja, aurinkokiviä ja hopeaa herkullisiksi koruiksi. 

Sulkia

 

Fasaanin sulkia, turmaliini ja vihreitä granaatteja 

Snäckviken

 

Snäckviken tarkoittaa Simpukkalahti ja on meidän ihana kesäparatiisi Snäckviken on myös Atelier Eklöfin uusi kevät ja kesäkokoelma joka koostuu erilaisista simpukka ja helmikoruista  

bottom of page