top of page

 Kultasepäntyöt 

Meidän mielestämme 
yksinkertaisinkin sormus, mestarin tekemällä kaiverruksella on arvokas.

Nykyäänkin, massatuotannon ja 3D-suunnittelun aikakaudella, seuraamme ikiaikaisia traditioita, joiden mukaan korut tehdään käsityönä ja räätälöidään yksilölle. Täydellisyyden tavoittamiseksi kaikki Atelier Eklöfin korut valmistetaan itse, perinteisin käsityömenetelmin.


Käytämme työssämme arvokkaita materiaaleja. 18k kelta-, valko-, punakultaa sekä sterling-hopeaa ja korkealaatuisia timantteja ja jalokiviä, kuten turmaliineja ja safiireja. Jos pidät erikoisista, eksoottisen muotoisista tai värisistä timanteista, pystymme tilaamaan sinulle sellaisen.

Yritämme ottaa huomioon kaikki toiveesi korun mallissa ja valmistamme sinulle piirustuksia, joista voit nähdä miltä valmis koru tulee näyttämään. Jos tarpeen, voimme jopa valmistaa korusta hopeisen raakaversion ennen kuin työ toteutetaan kullasta ja timanteista.

Korun valmistuksessa

on monta vaihetta

Korun jokainen osa valmistetaan ja kiillotetaan tarkasti, ennen kuin se juotetaan yhtenäiseksi. Kivi-istutuksia ja muita pieniä yksityiskohtia valmistaessaan kultaseppä käyttää mikroskooppia. Korut, joissa on kivi-istutuksia, valmistetaan useista osasista.
 

Esimerkiksi käsintehty lukko voi koostua yli kymmenestä erilaisesta pikkuruisesta kappaleesta. Pyydämme usein asiakkaitamme tulemaan liikkeeseemme sovittamaan sormusta, ennen kun kivet istutetaan ja koru viimeistellään. Kun kaikki kivet on istutettu, ja pinta käsitelty lopulliseen ulkoasuunsa, teemme kaiverrukset.

Uniikilla tekniikalla virkatut hopeakorut

Valmistamme virkattuja kaula-, ranne- ja korvakoruja. Hopeasta ja kullasta valmistetut, herkät, pitsimäiset korut syntyvät erityisellä tekniikalla virkkuukoukulla, 0,30-0,35mm paksuisesta langasta.

bottom of page